Ο Δήμος Ελαφονήσου καταδικάζει το χτύπημα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μουσικός Παλμός».

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013, άγνωστος κατέστρεψε με τη χρήση όπλου τον τεχνολογικό εξοπλισμό (αναμεταδότη) του ραδιοφωνικού σταθμού «Μουσικός Παλμός» που βρίσκεται στην Ελαφόνησο.

Τις ημέρες αυτές ο ραδιοφωνικός σταθμός αναμετέδιδε ενημέρωση δημοτών Ελαφονήσου σε θέματα που απασχολούν έντονα την τοπική κοινωνία του νησιού. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ελαφονήσου αναφέρθηκε στο αγκυροβόλιο πλοίων στον όρμο των Βατίκων που πλήττει βάναυσα την περιοχή και στο ανυπόστατο σενάριο της συνένωσης του Δήμου Ελαφονήσου με τον πρώην δήμο Βοιών. Και στα δύο μείζονα θέματα που παρουσιάστηκαν ο Δήμος Ελαφονήσου έχει δηλώσει κατηγορηματικά αντίθετος.

Η διαλεύκανση της υπόθεσης αφορά βεβαίως τις αστυνομικές αρχές. Είμαστε όμως πεπεισμένοι πως η αναμετάδοση της ενημέρωσης του Δημάρχου Ελαφονήσου, η οποία επιφύλασσε πολλές αποκαλύψεις για παράγοντες της περιοχής που κινούνται υπόγεια και ενάντια στο κοινό συμφέρον, και το άνανδρο χτύπημα στο ραδιοφωνικό σταθμό σχετίζονται απόλυτα. 

Ο Δήμος Ελαφονήσου καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το χτύπημα που δέχτηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός. Ευελπιστούμε στην άμεση αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε στον τεχνολογικό εξοπλισμό του σταθμού, ώστε να συνεχίσει η αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση του κοινού.